Skip to the main content

Cursus Start met Bridge deel 2

Maandag 5 oktober zou HWH starten met de eerste avond van de cursus “Start met Bridge deel 2”. Omdat vanwege maatregelen genomen door de overheid onze speelgelegenheid om 22 uur sluit gaan we op dit moment na of de cursus onder deze omstandigheden door kan gaan. Zodra hier meer over bekend is zullen we alle betrokkenen informeren.

De opzet van de cursus is de ene avond les (waarbij ook al veel gespeeld wordt) en de andere avond onderling spelen onder begeleiding in de speelzaal van de club. Docent is Hans Joosten. Voor beide activiteiten geldt dat de corona-richtlijnen uitdrukkelijk gevolgd zullen worden. De cursus wordt gegeven in de Koppeling, de Clomp 1904, 3704KS, Zeist.

De kosten voor de cursus bedragen 100 euro. Voor die periode bieden we het lidmaatschap van HWH en de Nederlandse Bridge Bond, 10 theorie avonden en de overige avonden onderling spelen. Bovendien ontvang je in deze periode het maandblad van de NBB. Na afloop bepaal je zelf of je lid wilt blijven van HWH.

Aanmelden kan bij Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 3927 8876).

Zoals jullie weten wordt er door Hans Joosten, de docent, de ene week een theorie-les gegeven en wordt er de week daarop onderling gespeeld ( de “B-lijn”). De lessen worden gegeven in de zijzaal, terwijl de speelavond plaatsvindt in de gewone speelzaal van bridgeclub HWH. (De corona-richtlijnen worden hierbij nadrukkelijk gevolgd.)

Wij vragen voor de serie lessen én speelavonden een bijdrage van € 100 per persoon. Wij zorgen er dan ook voor dat je voor die periode lid bent van HWH en van de NBB. Dat is nodig om de uitslagverwerking van de speelavonden per computer goed te laten verlopen. Maar het betekent ook dat je gedurende die periode het maandelijkse blad van de Bridgebond ontvangt. En dat kan heel leerzaam zijn. Na afloop van deze periode bepaal je natuurlijk zelf of je lid van HWH wilt blijven. (Er geldt dan geen opzegtermijn).

We gaan er van uit dat iedereen al de beschikking heeft over de boeken van Start met bridge 2. (Zo niet, dan kan de bestelling via ons -met korting- plaatsvinden).

Graag vernemen we per ommegaande (antwoordmail) of we jullie op 5 oktober mogen ontvangen. Dan ook graag vermelden of we de cursusboeken nog moeten bestellen voor je.

Jullie krijgen dan ook direkt via onze secretaris Jos Groot de vraag om de gegevens voor het (proef)lidmaatschap van HWH/NBB aan hem door te geven.

Ik hoop dat jullie er allemaal veel zin in hebben.

Andere artikelen

Bridgen in Corona tijd

  Op dit moment sluit onze speelgelegenheid de Koppeling om 22 uur. Middels een enquête...

28/09/2020 - Jos Groot
Corona-richtlijn HWH

Corona-richtlijn HWH

HWH houdt zich aan het bridgeprotocol dat is opgesteld door de NBB. De volgende regels zijn de...

23/09/2020 - Peter Hasperhoven

Technisch reglement

HWH_TR_20151001 Versie 1 oktober 2015 Inhoud: I     Algemene Bepalingen (Artikel 1 t/m 8) ...

23/09/2020 - Peter Hasperhoven